Vloeistofdichte vloer Stolt Moerdijk

De container terminal van Stolt in Moerdijk is een hele vooruitgang. Stolt is een toonaangevende leverancier van logistiek en vervoer voor de deurtot-deur vervoer van bulkvloeibare chemicaliën en food-grade producten. De wereldwijde vloot van tankcontainers is veruit de grootste, met meer dan 31.000 eenheden. De mogelijkheden omvatten gespecialiseerde tankcontainers voor agressieve of zeer zuivere producten, gecomprimeerde gassen en cryogene lading.

Terreinfundering

De fundering onder het terrein zorgt voor de draagkracht van gebouwen, tankcontainers en machines. Bij de verharding van een terrein springen vooral de vierkante meters beton, asfalt of stenen in het oog. Liefst helemaal strak, zonder kuilen, scheuren en plassen. Vloeistofdicht misschien. Dat is wat u ziet – en wij realiseren dat. Maar als u op lange termijn wilt beschikken over zo’n infrastructuur, is er meer nodig. Het meest cruciale onderdeel van uw verharding is de fundering. De verharding is zo sterk en zo goed als de fundering is. U ziet ‘m niet, deze fundering. Hooguit in de cijfers: met de juiste fundering houdt u de kosten van onderhoud en renovatie laag.

Vloeistofdichte vloer

De meest exclusieve oplossing ligt in de vloeistofdichte vloer onder dit terrein. Dit is in Moerdijk een juweeltje in de haven. RvB toont de kracht van creativiteit. Met deze oplossing heeft de gebruiker de garantie van een onderhoudsvrij, levenslang vloeistofdichte vloer. Een vloeistofdichte vloer voor de toekomst. Doordat de vloeistofdichte functie geschikt is voor terreinen welke aan het oppervlakte beschadigen door bedrijfsactiviteiten, kiest Stolt voor een lange termijn investering. beschadigingen door machines of belasting aan de werkvloer hebben voortaan geen invloed op de vloeistofdichtheid. Ook zettingen van onderuit hebben geen invloed op de vloeistofdichte vloer van RvB. De slecht draagkrachtige bodem van Moerdijk is geen belemmering en toekomstige boosdoener. We hebben hier verder de terreinverharding en een vloeistofdichte riolering aangelegd.

Opdrachtgever: Cordeel Nederland B.V.