Vloeistofdichte terreinverharding Van der Ven

Van der Ven auto’s uit Roosendaal heeft een terreinverharding aan laten leggen door RvB. Van der Ven is actief in de autorecycling, waarbij milieuzaken een grote rol spelen in de bedrijfsactiviteiten. Oliën en andere bodembedreigende vloeistoffen mogen de bodem niet verontreinigen. Ook is Van der Ven Auto’s specialist in demontage en sloop en de verkoop van occasions en onderdelen van auto’s. Voor het nieuwe terrein werd een vloeistofdichte vloer nodig. Deze moest bestand zijn tegen de beschadigingen die de machines steeds maakten aan de verharding. Op de traditionele manier, met de aanleg van een vloeistofdichte betonvloer of een vloeistofdichte asfaltverharding, zou de terreinverharding niet vloeistofdicht blijven maar zou er veel onderhoud nodig zijn.

Onderhoudsvrije vloeistofdichte terreinverharding

Traditionele aanleg van een vloeistofdichte terreinverharding is voor menig bedrijf niet de juiste oplossing. RvB ontwikkelde hiervoor een onderhoudsvrije vloeistofdichte vloer. Met deze constructie hebben beschadigingen aan de terreinverharding géén invloed meer op de vloeistofdichte functie. We leggen bij aanleg een unieke onder afdichting onder het terrein, waarna we de overige infra realiseren, zoals de terreinfundering en terreinverharding. Met deze oplossing krijgt u een Verklaring Vloeistofdichte Voorziening, en is onderhoud aan de terreinverharding om het vloeistofdicht te houden niet meer nodig.

Engineering én realisatie

Eén aanspreekpunt en meedenken met de bedrijfsvoering van de opdrachtgever. Alle werkzaamheden in dit project zijn namelijk zo uitgevoerd, dat de dagelijkse bedrijfsvoering van de gebruiker, die dagelijks grote aantallen autowrakken binnenkrijgt en demonteert, minimale hinder heeft ondervonden. Vanaf de engineeringswerkzaamheden, zoals bodemonderzoeken, sanering en het keuren van bestaande betonvloeren tot het realiseren van de vloeistofdichte voorziening, fundering, riolering en terreinverharding is RvB de partner in dit project voor Van der Ven. Zo wordt het complete terrein turn-key opgeleverd, inclusief alle benodigde verklaringen en papieren.

Opdrachtgever: Van der Ven Auto’s B.V.