Vloeistofdichte verharding Riwald Recycling Almelo

Een vloeistofdichte verharding in de metaalrecycling is essentieel. Riwald is een van de grotere spelers op het gebied van metaalrecycling in Nederland. 100% recycling is het streven. Riwald beschikt over een unieke high-tech granulator in combinatie met een daaraan gekoppelde afvalscheidingsinstallatie. Hierdoor kan praktisch al het vuil dat vrijkomt worden opgewaardeerd voor hergebruik. Dit maakt Riwald Recycling één van de meest innovatieve recyclingbedrijven binnen Europa. Zij tonen aan dat metaalrecycling ook anders kan. Duurzamer, schoner én professioneler. Door een complete reconstructie van het terrein is het bedrijf klaar voor de toekomst, en kan de bedrijfsvoering efficiënter verlopen.

RvB ontwierp en realiseerde de vloeistofdichte verharding. Deze verharding is vloeistofdicht middels een, onder het gehele terrein aangebrachte, vloeistofdichte onder afdichting. Zo kan Riwald haar schroot overal op het terrein opslaan, zonder na te hoeven denken over de vloeistofdichte verharding. Met als eindverharding een strakke toplaag van asfalt, met daaronder een perfect uitgedachte terreinfundering en riolering, is dit terrein een prachtig project.

Met deze oplossing kan de opdrachtgever de gebruikelijke beschadigingen van de werkvloer – aan de oppervlakte dus – laten voor wat ze zijn. Dat betekent een flinke besparing op de onderhoudsbegroting! Onder de verharding bevindt zich namelijk een unieke onderafdichting. De oplossing van RvB! Maak kennis met onze vloeistofdichte oplossingen en neem contact op.

Opdrachtgever: Riwald Recycling B.V.