Vloeistofdichte vloer Beelen Vlaardingen

Wie aan slopen denkt, denkt aan Beelen. In de loop der jaren is Beelen stormachtig gegroeid tot grootste en duurzame aannemer in de sloopsector en heeft meerdere vestigingen in binnen- en buitenland. Met de sloop van meer dan 350 gebouwen per jaar investeert Beelen steeds weer in de optimalisatie van recycling. Producten zoals asfalt-, beton- en menggranulaat, en vul-, brekers-, drainage- en bomenzand vinden een tweede leven.

Voor de vestiging Vlaardingen (Rotterdam) heeft RvB de gehele terreinverharding binnen en buiten en bijbehorende inrichting voor haar rekening genomen. Gezien de hoge statische en mechanische belastingen op het terrein, zijn er in het ontwerp al gerichte keuzes gemaakt op het gebied van fundering en eindverharding. Een nog belangrijkere keuze in dit project is het aanleggen van een onderhoudsvrije vloeistofdichte vloer.

Deze vloer levert Beelen dagelijks veel voordelen op doordat er geen onderhoud meer gepleegd hoeft te worden aan het vloeistofdicht houden van de verharding. En met een terreinoppervlakte van ruim 2 hectare is dat een hele zorg minder.

De vloeistofdichte vloer van RvB heeft aanzienlijke voordelen:

  • Geschikt voor elke ondergrond, ook de zettingsgevoelige bodems
  • Blijvend vloeistofdicht, met een levensduurverwachting van tenminste 100 jaar
  • Lage onderhoudskosten door scheiding werkvloer en vloeistofdichte ondervloer

Opdrachtgever: Beelen Rotterdam Beheer B.V.