RvB Infra

In samenwerking met RvB Infra realiseren wij diverse projecten. RvB infra is uw partner op het gebied van funderingen, verhardingen en rioleringen. Uw vraag wordt vertaald naar een goed doordacht ontwerp. Ook bij een vloeistofdicht terrein is het ontwerp de basis. Samen met onze infraspecialisten kunnen we de realisatie en het onderhoud verzorgen. Wilt u weten wat wij op infragebied voor in kunnen betekenen? Lees dan snel verder over RvB Infra.

Fundering, riolering of verharding

Of het nu gaat om een fundering, een riolering of een verharding, RvB Infra realiseert het allemaal voor u. Een fundering kan gerealiseerd worden met het aanwezige materiaal of wordt aangevoerd door RvB Infra. Er kan aanzienlijk bespaard worden op de dikte van afwerklaag door de eigenschappen in combinatie met de eigenschappen van de fundering.

Bij rioleringen is het ontzettend belangrijk om te kiezen voor de juiste capaciteit. Vaak gaat dat mis, wat allerlei problemen geeft. RvB Infra bepaalt door een goed ontwerp de juiste capaciteit en gaat aan de slag met het realiseren van uw riolering.

Verhardingen worden gerealiseerd aan de hand van verschillende materialen. Of het nu asfalt, steen, beton of vloerplaten moeten zijn, het is allemaal mogelijk. Een creatieve oplossing staat voorop.

Bij dit alles kunt u ook een wens hebben met betrekking tot een vloeistofdichte vloer. RvB Vloeistofdicht realiseert dit in samenwerking met onze mensen van RvB Infra. Neem contact op voor de mogelijkheden.

rvb infra

rvb infra realiseren

RvB infra: organiseren en aansturen

RvB Vloeistofdicht en RvB Infra zijn samen landelijk actief en hebben inmiddels al vele kilometers aan funderingen, rioleringen en verhardingen gerealiseerd voor diverse opdrachtgevers als overheden, organisaties en bedrijven. Binnen ons netwerk kunnen wij altijd de gewenste capaciteit leveren. Hierbij kunnen we een beroep doen op onze eigen mensen en machines, maar we kunnen in overleg ook kiezen voor mensen en machines bij u uit de buurt. Onze kracht ligt in het organiseren van het complete project en daar hoort ook het aansturen van de diverse partners bij.

RvB Infra inschakelen

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van infra? RvB Infra gaat graag met u om de tafel. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de website.

Vraag onze brochure aan

Vol inspirerende projecten en uitdagende oplossingen!